torsdag 13 maj 2010

I´m a weightwatcher - Yes I am

Jo då.
I tisdags morse innan föreläsningen infann jag mig på Viktväktarna här i Kalmar och vägde in mig. Eftersom lektionen krockade med min föreläsning så meddelade jag konsulenten att det skulle få bli en snabbinskrivning. Jag är inte helt hemma på det här med ProPoints men de gamla Pointsen kan jag på mina 5 fingrar och med hjälp av ett månadskort med tillgång till funktionerna på VV:s hemsida och alla er bloggare som är kunniga på ProPoints så ska jag nog klara av dehär första veckorna.

Detta är min tredje dag som återuppstånden Viktväktare. Jag har ju viktväktat förr, för många år sedan. Det har jag skrivit lite om tidigare och nu kändes det helt rätt! Igen!
Jag har kämpat och nystartat de senaste månaderna, utan något resultat. Kanske är det ett nytt tänk jag behöver? Kanske är det möjligheten att kunna äta lite av allt? Det känns som att kroppen vill ha lite kolhydrater, om inte annat för att läshuvudet ska fungera.

Första dagen gick det precis åt pipan eftersom jag inte hade hunnit anpassa maten. Då är det tur att man har veckobonusen. Men efter det har det gått bra. Framför allt känner jag att det är sporrande att inte överstiga pointsen. Det är samma känsla som sist. Visst kan man vara sugen på något gott på kvällen, men vetskapen om att man skulle överstiga sina points är skäl nog att inte äta.

Så nu mina vänner har jag ett mål att komma så långt som möjligt på två månader. 10,5 kilo har jag ner till målvikten och det är självklart inte ett realistiskt mål att nå på två månader men så långt jag kan ska jag komma, sen tar jag en liten paus om allt går som planerat, under juli månad. Då är det semester på riktigt.

Viktis är stängt här i Kalmar under nästa vecka så jag får hålla mig till tåls till veckan efter och hoppas naturligtvis på stordåd till dess.

Nu önskar jag alla mina läsare en fin Kristi Himmelsfärds-helg.
Kram och en hel massa pepp
Viktväktarn

Förresten, hur många av er är det som Viktväktar nu för tiden? Hojta till med en liten kommentar!

4 kommentarer:

yvva sa...

Önskar dig verkligen lycka till;-) fast jag undrar verkligen om viktväktarna tar in hur smala som helst nuförtiden?
Tror detta är din bit eftersom du får avstå från mycket du älskar när du tänker GI
kram från syster

Karin sa...

Hojtar! Och har även svarat dig på min blogg :-)
Lycka till, vi stöttar varandra!

Anonym sa...

Hej

Har fungerat med Vikt väktarna för mig också de 2 gånger jag varit med.
Har varit svårt att komma på möte utan sambo hemma men tänkte gå med nu igen när sambon kommer till Karlskrona och jobbar igen.
Har samma vikt och målvikt som du så det blir till att kämpa men man vet att det går när man gjort det innan.
Lycka till!
Tina

Cornelia sa...

Härligt Tina. Då kör vi!
Kram och lycka till