onsdag 21 januari 2009

Avsaknaden av meny o motion

Den uppmärksamme har säkert märkt att det inte varit någon information kring meny och motion de senaste dagarna. Anledningen är enkel. Jag har inte haft nån matlust och har ätit det som har satts fram på bordet av min kära sambo. Och inte så mycket av det. Matlusten är inte helt tillbaka men idag har jag haft en någorlunda "normal" matdag så idag blir det lite info senare.

Nu har jag precis kommit hem från Jinns innebandyträning, hängde med dit och satt och läste lite. Kände inte för att sitta ensam hemma utan följde med och träffade lite folk. Man blir lätt folkskygg när man ligger hemma i sjuksängen så det var skönt med lite liv och rörelse.

Har också varit hos doktorn idag för den jäkla yrseln som faktiskt fortfarande hänger i. Det blev ett bra och innehållsrikt besök som jag inte känner för att berätta mer om nu, men det kan hända att det kommer ett inlägg kring det imorgon istället. Nu är det istället dags för lite TV snart. Fastnade för programmet "Semestersvenskar" på TV4 förra veckan. För tio år sedan gick jag själv en reseledarutbildning och det var härligt att få lite insyn i den där världen igen. Det var tider det.

Hoppas ni haft en fin dag och får en fin kväll.
Kram och pepp
Cornelia

PS! Veckan rusar iväg och snart e det dags för vägning, glöm inte att rapportera in era resultat i Rivstart.

2 kommentarer:

Tjockisen sa...

Vilken tur att du påminner, lyckas alltid glömma :)
Rivtartresultat vecka 3: -0,5 kg

Krya på dig nu! Peppkram

Malin sa...

Ja just ja, veckan resultat: -1 kg. Krya på dig!