tisdag 10 februari 2009

Lite uppdateringar

Har nu uppdaterat resultatet lite ytterligare efter lite kommentarer, det är verkligen inte bra att hoppa runt mellan olika datorer. Man vet inte vad man har uppdaterat i vilken fil på vilken dator, men nu hoppas jag att jag har fått till det, har jag misslyckats igen så säg till. Det är verkligen sjukt peppande att sammanställa alla härliga resultat och just nu behöver jag all peppning jag kan få eftersom jag börjar tappa fokus lite... Bara att ta tjuren vid hornen som man säger.

Har också fått en fråga hur länge den ursprungliga Rivstarten var tänkt att hålla på och det var ju egentligen till den 28/2. Men eftersom det är den 1/3 på söndagen så tycker jag att vi sätter det som målet. Alltså Rivstart etapp 1 håller på till 1/3, Rivstart etapp 2 håller på till den 29/3. Har du lust att hänga på och inte har meddelat mig ännu? Skriv en kommentar så uppdaterar jag listan nedan. Ha en fantastisk tisdagskväll, nu skall jag surfa runt och se hur ni andra har det, och om jag kan hitta lite peppning någonstans. Gissar att det som vanligt finns massor!Och när den rundan är klar hoppas jag hitta ännu mer i det nya numret av ToppHälsa som damp ner i lådan idag. Hääärligt!


Kram och pepp på er alla

8 kommentarer:

Tjockisen sa...

vad kul med ny tidning, ska nog också börja med något sånt :D Kram

Anonym sa...

Har lite dålig koll på veckorna...men har varit och vägt mig i dag.
-1,3 blev det totalt -8,4
Kram kram

Jane sa...

Jag fick oxå toppHÄLSA så jag längtar oxå tills ikväll :-)

emmy sa...

Hej hopp! En liten fundering bara, hur funkar den här rivstarten? är det en speciell vägdag som gäller? jag känner mig lite lost! haha! Kram

Anna Drott sa...

Jag skulle gärna finnas med på din lista, men jag återkommer efter fredagsvägningen. Vet inte riktigt vad jag väger faktiskt! :)

Kram!

Angel sa...

Tack för din omtanke, uppskattar det jättemycket!

Kram Angel

Anna sa...

Hej!

Hittade hit via Evaloppan tror jag :)

Började min Rivstart i måndags så jag är gärna med!! Första målet är minus 4-5 kg, har småstartat lite senaste 2 veckorna med att ta bort bröd, pasta, ris o potatis i veckorna, men kanske slarvat lite på helgerna. Men nu är det 2 veckors rivstart som gäller :)

Än så länge -1 kg, men det är väl bara vätska.. men vilken känsla det är i kroppen. Lätt, lätt, lätt.. men idag, dag 3 har jag varit grymt sugen på godis, har skumtomtar i skafferiet och de har lockat mig MÅNGA gånger idag. men än så länge har jag hållit mig stången :) Ska ta en kopp grönt te strax istället :)

Kommer följa din blogg via Bloglovin.

Kram från Anna

Lotta sa...

Jag har funderingar på att börja prenumerera på den tidningen... jag gillar den verkligen och lika dant att få den hem när man ändå går och köper den varje gång..ler...