lördag 13 juni 2009

Lite mat i ord och bild

Igår fick jag middagen serverad när jag kom hem från jobbet. Snacka om glassigt!
Det blev nästan helt i GI:ns tecken bortsett från en liten liten brödbit och så lite vin såklart.

Till förrätt en liten minitoast med sallad och grymt god skagen röra från delikatessen här i Malmö, till huvudrätt lövbiff med sallad och ugnsstekta rotgrönsaker och bujurdi. Till detta lite vitt vin. Sämre fredagskväll kan man ha. Eller vad säger ni?


I morse till frukost (under det sedvanliga melodikrysslösandet) blev det två stekta ägg, keso samt lite av den goda skagenröran från igår. Till detta kaffe. (Vad vore livet, eller i alla fall mornarna, utan kaffe?)

Nu till lunch gjorde Jinn en jättegod omelett med fetaost, skinka, tomat, purjolök och paprika (ni som känner Jinn vet att paprikan enbart var för min skull :-), vikålssallad vid sidan av och till detta drack vi vatten.

Det känns som att vi är på gång med maten igen här. Gött. Nyss gnälldes det lite från soffan om lite godissug men det handlar mest om gammal vana och vi står ståndaktigt emot begäret! Hejja hejja. Ikväll blir det hamburgare a lá GI till Sommarkrysset som har premiär på 4:an, nu är det snart sommar på riktigt. Underbart!

1 kommentarer:

GI-Malin sa...

Jag köpte den på netonnet. I slagsta, men du kan kolla på nätet. Ser att du ej bor i sthlm. Det är en Krupps.