tisdag 21 juli 2009

Dagens lärdom och det kan hända den bästa:-)

Idag har jag lärt mig att om man känner sig krasslig en dag så är det mycket dumt att just den dagen släppa på hämningarna (läs: GI-reglerna) och både dricka alkohol och vara ute sent.

Nu är det inte riktigt så illa som det låter men visst blir jag arg på mig själv. Jag bör ju se till att kurera mig, är det nåt jag inte har tid med så är det att bli sjuk!

Kände mig inte helt hundra igår. Halsen och luftrören kändes ansträngda och tröttheten var ganska bedövande, men fotboll skulle jag på och eftersom det var sista gången så blev det lite extra festligt och avslutades på Möllan här i Malmö. Första gången vi var där faktiskt. Skandal. 3 år i Malmö och vi har inte vågat oss dit. Möllan är som en annan värld mitt i Malmö....

Tack och lov att jag åtminstone hade vett att ta det lugnt med alkoholen. Det tackar jag GI för.
Det var inte mycket som slank ner!
Idag känner jag mig lite hängigare och funderar på bästa sättet att kurerar sig snabbt och effektivt. Idéer någon?

3 kommentarer:

Mia sa...

Det enda som hjälper är att krypa ner i sängen, dra täcket över huvudet, tycka synd om sig själv och vänta! Annars kan man ju prova med Panodil, kanske :) Förstår att du har mycket att stå i med flytt och allt.

Anneli sa...

Sköt om dig och ta det lugnt så blir du säkert piggare. Hoppas att du hade kul igår i alla fall, så att det inte var helt bortkastat.

ase sa...

Ha ha, inte vågat er till möllan... Jag bodde i Malmö i 2,5 år när jag studerade i Lund, och då bodde jag på typ 100 ställen, bla i 2 olika lägenheter vid Möllevångstorget. Vi bodde bl a i en lägenhet ovanför Ölcafét och en vid Folkets park. Jag älskar möllan! Hängde jämt och ständigt på KB och var trogen stamgäst på Falfelkungen...
Tack för att du vill dela med dig av recept, men jag är vegetarian. Funderar allvarligt på att börja äta kyckling och fisk, men har inte kommit dit än. Har varit vegetarian i 15 år, så det är svårt att bryta mönstret. Men jag har faktiskt en kyckling i kylskåpet ,så vi får se om jag vågar smaka på den senare idag...
Krya på dig, förresten!