lördag 27 december 2008

Hemma igen...

Tidigt igår morse satte vi oss i bilen för att beta av de dryga 75 milen från Sälen till Malmö. Det var med en hel del sorg i hjärtat som vi lämnade de vita vidderna bakom oss. Termomtern i bilen stog på -17 när vi lämnade och -1 när vi kom fram till Malmö. Det är lite skillnad på klimat det.

Vi stannade för lunch i Åmål och hann därmed också träffa svärmor en kortis. Svärmor som för övrigt meddelade att hon hänger på Rivstart 2009. Kul tycker jag!Men det var inte heller bara vilken dag som helst igår. Jag vill verkligen passa på att minnas min älskade vän Sandra som brutalt rycktes ifrån oss för fyra år sedan på annandagen. Sandra arbetade som entertainer på Blue Village Pakaring i Khao Lak i Thailand och var en av de många som inte överlevde Tsunamin. Det kändes fint att kunna besöka hennes grav i Halmstad på årsdagen igår. Graven var översållad med ljus och änglar. Vi är så många som saknar henne.

Nu är vi som sagt hemma i Malmö igen och det var hur som helst skönt med en natts sömn i den egna sängen. Men igår kväll när SMS:en från Sälen näst intill haglade in på vår mobiltelefoner var det inte utan att man längtade tillbaka.

Nåväl, vad är en bal på slottet. Nu är det bara att se framåt mot den 2 januari och Rivstart 2009. Skall du inte hänga på? Rivstarta 2009 mellan 090102 och 090227 tillsammans med mig. Hur mycke är ditt mål att gå ner på dessa veckor??? Skriv en kommentar om din vägdag och ditt mål så är du med på tåget.
Kram och pepp på er alla
Cornelia

4 kommentarer:

Anonym sa...

jag kommer att hänga på i tysthet (jag kan inte väga mej då tappar jag greppet) känner att jag har ätit bröd godis och annat som jag inte ska äta hela julhelgen.
Kram Yvonne

Helen sa...

förstår att det kändes bra att få stanna till vid graven.. hua ryser när jag läser..
oj vilken skillnad på temp
JAPP JAG ÄR MED... nu jäklar.. nystart som heter duga.. vågar inte väga mig.. kommer ha så mkt att ta igen.. usch va dålig jag är... fy..
men men jag är med kommer ha fredagar som vägdag.. mitt mål får vara 4 kg på åtta veckor å blir det mer så är ju det ett plus.. blir hellre överraskad än besviken..
KRAM

Malin sa...

Jag ska köra igång efter årsskiftet, men måste sätta mig ner och lägga upp en strategi så jag återkommer. Måste se till att inte sätta för höga mål så att allt inte faller - jag ska ju hinna med vardagen m jobb o allt vad det innebär oxå. Verkar som ni haft en härlig jul i Sälen. Kram till dig

Annie sa...

Jag hänger med jag också! Jag har helt tappat greppet under hösten, men nu så... Nu känner jag mig äntligen motiverad och inspirerad!

Jag siktar på 5 kg på dessa 8 veckor. Och jag tror nog att söndagen får vara min vägdag!