söndag 22 februari 2009

Aktiv helg förutom på bloggfronten

Först så fyller bloggen 2 år och sen försvinner jag helt? Hur dålig stil är det då???
Förklaringen är att vi haft en ytterst hektisk och social helg. Och det är ju inte fy skam.

I fredags kom Maja och Carl hem till oss och käkade pizza (vid vårt nya köksbord) och kollade på Let´s Dance och testade att spela ett nytt spel. En helmysig kväll.


På lördagen var det som vanligt dags för Melodikrysset vid 10 och sen bar det ganska snart av till innebandymatch. Dit kom också Fia, Oskar och Alma för att hejja på Jinn och de andra flickorna! 3-3 blev det och det får de vara nöjda med! Sen blev det faktiskt ytterligare skräpmat till lunch, en halv pizza. Medan Jinn och Oskar spelade Wii fixade sedan jag och Fia i köket inför kvällen som sedan naturligtvis ägnades åt tredje deltävlingen i Melodifestivalen.

Tänk att jag inte ens hann skriva mina åsikter om 60 sekunderskilppen. Jag kan avslöja att mina tippningar denna veckan inte var så fullständigt åt skogen som de har varit tidigare veckor. Jag hade tippat E.M.D och Molly till final... Inte på grund av att jag gillade Molly men för att jag gissade att folket skulle göra det. Jag som är världens blödigaste människa kan inte, hur mycket jag än försöker, bli berörd av Molly. Hennes inlevelse är för mig helt obefintlig. Jag verkar dock vara ganska ensam om att tycka det. Märkligt!

Idag har vi shoppat lite på Nova Lund och nu är det dags att slänga sig i soffan och kolla på lite inspelat. Ha en mysig fortsatt söndag. Kram på er alla

8 kommentarer:

Malin sa...

Helt ensam är du inte att tycka att Mollys låt var inte bra, jag gillade den inte alls. Kram

ywa sa...

Håller med dej helt när det gäller Molly ;-))
kramar

Tjockisen sa...

Vilken underbar helg du verkar ha haft, och vad kul med bilder, vad söt du var när du satt där i fåtöljen :)

Kram

Lena sa...

Har jag rapporterat denna veckans nedgång? Tror inte det. I alla fall blev det -1,3.

Ha det gott!

Anna Drott sa...

Du är inte ensam om att inte beröras av Mollys låt. Jag satt å tänkte: "när ska svenska folket tröttna på dessa ådennalåtvilljaghapåmittbröllop-låtar á la Sonja Alldén..."

:)

Kram!

Yvonne sa...

Nä, d e inte fy skam, låter helhärligt :-)

Angel sa...

Jag gillade Mollys låt också, hon sjöng jättebra.
Tyvärr blev det ingen vägning för mig i fredags, hoppas att det är okej.

Hälsningar Angel

Anonym sa...

Jag försökte se på melodifestivalen i helgen men jag tycker det är väldigt segt och Petra Medes skämt är allt annat än roliga....
/J