lördag 14 februari 2009

För att snacka lite vikt...

Jag är ingen bra förebild. Det blev ingen vägning igår. Anledningen är att jag vet att jag fullständigt har spårat ur veckan som gick. Men inget ont som inte har nåt gott med sig. Jag är sugnare än någonsin på att skärpa till mig veckorna som kommer.

Rivstart 2009 kör dock vidare såklart även om jag "floppar" en vecka och även denna veckan har de positiva resultaten haglat in bland kommentarerna. Jag sammanställer resultatet till imorgon.

På begäran kommer det här en liten uppfräschning av "rutinerna",.

Det är ingen speciell vägdag i Rivstarten, man väger sig den dag man väger sig i vanliga fall och rapporterar in veckans resulatat någon gång under den innevarande kalenderveckan. Om allt går som det ska sammanställer jag och rapporterar veckans resultat på söndagen eller senast under måndagen.

Nu mina vänner är det dags för lite seriös bloggsurfning. Skall bli härligt att se hur ni har det där ute.
Kram och pepp

8 kommentarer:

ywa sa...

Du har varit så duktig så din kropp behöver nog en semestervecka!!
Jadu cykeln är en mara jag tycker den är skittråkig blir bara rastlös, utan ljudboken skulle nog hälften av gångerna inte bli av.
många hjärtanskramar

Cecilia sa...

Jag har också haft en dålig vecka, men det är ju bara att ta nya tag! Tänk va bra nästa vecka kommer att bli!! Kram och Pep!

yllet sa...

plus 0,2 denna vecka för mig. Också spårat ur. Men men! Nya tag och mer taggad än någonsinn!
Kram & Pepp!!

Anna sa...

Man måste spåra ur ibland för att få ny motivation, så är det bara. Spårade ur igår jag också, och idag har jag ätit bröd, för första ggn på en vecka. Men bättre 1 gång i veckan än varje dag!

Ha en mysig kväll :)

Helen sa...

jag har fått börja om jag.. från 66.7 kg igen.. suck.. men jag gick ner 0.7 på två dagar så skriv in det på mig.. men ta bort det gamla resultatet... om du har lust.. annars återkommer jag när jag kommit ner till samma vikt igen. men vore kul att få vara med igen.. med nåt minus fast det är från början.. bla bla bla.. ha en trevlig alla hjärtans dag.. kram kram från hela familjen här i söderhamn.. kram kram

Malin sa...

Ibland behöver man sådana veckor för att få upp motivationen, Slutet av denna vecka för mig har inte direkt varit inom mina ramar och jag har säkert gått upp lite av den vikten jag gick ner tills ondag. Men nya tag nu =)

Minuset denna vecka blev i alla fall -1,3 kg. Kram =)

Linda sa...

Hej!

Hm, vikten ligger på lågprio hos mig just nu som du förstår, men jag hejar på dig såklart! :)

Tack för dina kommentarer hos mig. Det är skönt när folk förstår en!

Kram

Anonym sa...

Det är bara att ta nya tag nästa vecka tjejen.Det är nog inte så farligt.
Du dansar nog av dig ett par hekton i kväll till melodifestivalen.;)
Hjärte kramar från mig till dig