lördag 4 april 2009

Jag är frälst...

... i andra andningen! Det är nåt som jag bara har hört talas om! Aldrig har jag väl trott att det skulle kunna hända mig. Men med nya strumpor i löparskorna (bara att jag kallar mina skor löparskor...) kom det i dag till mig för första gången. Vi begav oss ut på Vårrusetrundan. Vi har ett par etapper där vi sedan tidigare springer och vissa som vi går. Målet är att öka på de etapper där vi springer.

Det gick bra idag, den sega backen förbi strykjärnet upp emot stadion passerades springande, runt hela tallriken och en bit till likaså. Men det var sen det hände. Jag kände mig ganska trött och sliten och hade nog inte tänkt springa speciellt mycket mer, men när vi passerat stadion där Vårruset normalt startar bestämde vi oss för att ta en sista bit. Då lossnade det. Det kändes som jag kunde springa hur långt som helst och stackars Jinn fick förvånad bara hänga med. (Inte för att hon hade några fysiska eller konditionsmässiga problem med det, hon undrade nog bara vad som föregick med mig). Hade det inte varit för att jag fick lite håll hade jag sprungit hela den restande delen av rundan, nu fick jag stanna till och gå ett tiotal meter på två ställen men det räknas nästan inte. Jag har inte det exakta kilometerantalet men efter att ha ritat ut på kartan hur lång bit av de 5 kilometerna vi sprang så skulle jag uppskatta att vi sprang minst 3 av dem. Det är helt galet! Och vad som är ännu mer galet är att jag gillar det. Det trodde jag väl aldrig att jag skulle säga. Efter ett litet pass på gymmet, det blev roddmaskin, styrka armar och lite mage har jag spenderat en kvart i solariet så nu är det bestämt dags att hoppa in i duschen.


Ha en fortsatt härlig lördag.
Kram och pepp

7 kommentarer:

Johanna sa...

WOW - jag har också hört talas om det, men aldrig upplevt det - trodde det var en skröna ;) Bra jobbat!

Malin sa...

Åh vad härligt :) Jag trodde förut också att det aldrig kunde vara skönt att springa, men nu det är himla avslappnande och skönt.

Lotta sa...

Härligt det låter att få göra en sådan upptäckt. Det tar nog ett tag innan dess att jag kommer så långt tyvärr... men det är peppande att höra att det verkligen är som man har hört!
Lotta

Annie sa...

Vad härligt det låter! Det är dit jag siktar, jag också... Någon gång ska det ske! Grattis!

yvva sa...

Jag blir riktigt avis, jag vill också springa!
kramar

Anonym sa...

Hej smalis! Jag vill också springa..
Hörs imorgon
/Pilla

ullis sa...

Åhh vad härligt :o)
Förresten, du har fortfarande inte sagt något om VÅRRUSET specialen som du filade på? Har du kommit på något eller? ;o)

KRAM