Den som gav mig tips om att lägga hallon/blåbär och lite kokos i filen skall ha alla tack i världen. Mina frukostar är sååå mycket trevligare att ha att göra med just nu. Tack för det tipset!
Ännu en dag är på upphällningen och snart är det Desperate housewives. Innan dess kan jag förtälja att jag varit på yoga och att det var skönt att få sträcka på kroppen lite efter gårdagens lopp.
Sen har jag en fråga eller kanske snarare ett upprop. Näe nu tog jag i lite kanske. Det handlar om det här med en hel grillad kyckling, eller i det här fallet en halv.
Jinn hade idag handlat en hel grillad kyckling varav den en halvan var till mig. Var var jag den lektionen på hemkunskapen man lärde sig hur man dissikerar en kyckling? Fanns det någon sådan lektion överhuvudtaget? Jag är så dålig på detta moment att jag förmodligen bara får ut 1/3 av köttet på kycklingen. Och inte är det speciellt fräscht heller tycker jag, med alla ben och senor och brosk. Näe tacka vet jag färdigdelade små "chickens"! Någon som håller med mig eller kanske har tips på hur ni hanterar era kycklingar?
Nu börjar det närma sig TV-soffan time. Imorgon händer det grejjer igen men det berättar jag mer om i ord och bild då.
Ha en fin kväll mina vänner.
Kram och pepp
Parmalindade kycklingbiffar – saftiga och enkla att laga
16 timmar sedan
4 kommentarer:
Åh, tackar för tipset om kokos i filen!
Mums låter smaskens måste testas.
kram kram
Usch ja... det där med hela kycklingar har jag lite svårt för. Men jag gör det. Börjar alltid med att skära bort vingarna. Sen tar jag låren. Skär ett snitt och "bryter" sedan benet ur led och skär loss allt. Därefter delar jag den hela kycklingen i mitten. Skär loss kycklingfilén och sen är det klart.
Den här kommentaren var ju sådär fräsch...men du frågade ju ;)
Skönt med yoga. Riktigt bra för kroppen!
Kramar
För det första liten syster dissikerade gjorde man på biologinn (ofta maskar och små fiskar) en kyckling trancherar man (kolla kokboken *hihi*) du gillar inte hel kyckling nåt vidare va! *asg*
Kramar från syster
Skicka en kommentar