tisdag 16 juni 2009

Staplarna från igår och lite annat

Oj vilken dag det har varit, det har gått i ett hela dan. Tisdagar är inte min favoritdag på veckan helt enkelt. Äntligen har jag hunnit lägga in staplar på Håll Koll för igår och det visade sig bli en ganska angenäm historia. Skönt!

Dock är det ingenting som hjälper när man närmar sig DEN perioden i månaden och kroppen är svullen som ett... ja något som är väldigt svullet... och oavsett om jag skulle svälta ihjäl mig skulle jag känna mig plufsig och tjock. Ibland kan man ju liksom nästan med blotta ögat se att det minskade och mer kontrollerade matintaget får effekt men den här tiden i månaden överskuggas denna effekt av plufs, plufs och så lite plufs. Får vänta till nästa vecka med att känna mig lite smal.

Nu mina vänner är det dags att hoppa in i duschen, har nämligen hunnit med lite fusksol efter arbetet och nu kommer snart Maja och Carl hit och kollar på fotboll med oss och äter Tacos. Så nu avslöjade jag det så nu hoppas jag att inte Carl tittar förbi här innan han går från jobbet.
Hejja Sverige nu! U21 EM, det är väl ingen som har missat detta.

Kram och pepp och trevlig kväll på er alla. Återkommer kanske med lite live-bloggning från tacoätandet om tillfälle ges :-)

3 kommentarer:

Anneli sa...

DEN tiden i månaden är aldrig kul! Gott med tacos, det åt vi igår. Ha en trevlig kväll!

Grace sa...

Ha ha ha, jag skrattade gott åt din kommentar: 'svullen som et...ja något som är väldigt svullet'. Så är det för mig också varje månad. Det är inte roligt. Håll ut bara, svullnaden går alltid ned!

Cornelia sa...

Jag håller ut och inväntar ett kanonresultat om 1,5 vecka alltså. Det verkar inte bättre ...