fredag 28 maj 2010

Idag är jag gästbloggare hos Bella

Precis som jag nämnde redan igår är jag gästbloggare idag.

Det sker hos ingen mindre än Bella som jag också skrev lite om igår. Ni vet hon med "what-the-hellandet", eller WTH, som hon brukar förkorta det. De där dagarna som alltså går käpprätt åt ****** när det gäller mat och motion.

Nåväl. Bella är min tidigare chef och en sann förebild för mig, som bloggar öppenhjärtligt, ärligt, charmigt och roligt på sin blogg som ni kan hitta här. Massor med besökare har hon också så det är inte utan att man är lite nervös när jag nu får äran att gästblogga hos henne. En gästbloggare har hon varje fredag. Och jag är en av de utvalda! Mitt inlägg, som handlar om vår lilla bebis och historien kring den, hittar ni här.

Och bilden här ovan, på Bella, har jag såklart lånat från henne, så var det också klargjort ur copyrightsynpunkt!

8 kommentarer:

Nenny sa...

Vad kul att läsa om er historia!
Man tänker ju inte riktigt på att det är enorm process att gå igenom när man inte kan fixa på själv på "naturlig väg".
Hoppas dock att allt går bra.
Kram kram

Maria sa...

Vilken UNDERBAR berättelse! Jag sitter vid jobbdatorn och fick konstatera för mina elever att de faktiskt fick vänta för jag var bara tvungen att läsa färdigt! Jag blir också lite(?) irriterad över att ni inte är "självklara" som föräldrar. Varje dag ser och träffar jag föräldrar som säkerligen inte lagt hälften så många timmar på diskussion som ni då de beslutat sig för att skaffa barn. Kanske är det så att föräldrar som får kämpa lite mer för att ett barn ska bli till, också är mer självklara i beslutet ATT ett barn faktiskt ska bli till! All lycka till er båda! Många och stora kramar

Studentskan sa...

Åh, vad fint skrivet :) (Ja, nu kommenterar jag igen, andra gången på bara några minuter haha).
Blir fasen förbannad på det där med utredningen alltså. Nog för att det kanske är bra på något sätt ibland, men jag tycker i så fall alla borde genomgå en utredning innan de fick barn. Fatta hur många tråkiga uppväxter som kanske skulle slippas då!
Plus att jag tycker det där med adoption låter fruktansvärt dumt krångligt i allmänhet (inte för att jag är så påläst men). Herregud om det finns en stackars unge som kan få ett hem med föräldrar som uppenbarligen verkligen vill ha ungen, varför ska det då behöva tjafsas så mycket? Men å andra sidan är det ju klart att man inte kan släppa iväg barnet hur som helst heller, vilket leder mig tillbaka till att alla borde utredas för att få bli förälder. Äsch, inte så givande kommentar kanske haha :p
Återigen grattis till dig och Jinn i alla fall :)

Sandra sa...

Fint av dig att dela med dig av er historia. Jag är övertygad om att ni kommer bli underbara föräldrar båda två. Synd bara att ni ska behöva bevisa det för andra. Att utredas som förälder till sitt eget barn verkar ju inte klokt. NI har ju som sagt planerat detta länge detta barn är otroligt välplanerat och efterlängtat! Utreds alla de föräldrar som skaffar barn utan planering och så bra möjligheter, nej skulle inte tro det...Lycka till med ert lilla underverk när det kommer!

Finessan sa...

Fin text! Känner en via nätet som blev mamma till en liten kille med hjälp av Stork. Då var hon singel, idag bor hon med en fin kvinna. :)

Emma sa...

Nä det var lite klurigt men det är grymt bra snörning! Prova =)

Lena sa...

Vilken jättefin artikel du har skrivit! Väldigt intressant läsning och jag förstår missnöjet mot att du skall utredas, det verkar ju inte klokt! Folk som adopterar från utlandet och andra som gör som ni genomgår dessa rigorösa undersökningar, medans 12-åringar kan gå och få barn hur som helst. Inte klokt! Det skall bli väldigt intressant att fortsätta följa er på vägen!! Tack för lyckönskningarna! Kram

Anonym sa...

så fint skrivet! och jag tycker precis som du och alla andra att det är helknäppt att du ska utredas
kram
P