fredag 28 maj 2010

Vad var det jag sa?

Den 14 mars i år skrev jag detta inlägg. Om den värsta baksmällan sedan 2005.
Jag uttryckte mig lite såhär:

"Jag hoppas att stackars Anna inte kommer att bli knäckt för livet när hon blir den första att inte ta Sverige till en Eurovisionfinal och får göra avbön inför hela svenska folket!"

Ja, vad var det jag sa? Var läste ni det först? Jag blir väl inte jätteförvånad när jag läser denna artikel idag på aftonbladet.se, eller denna artikel på expressen.se


Jag gillade aldrig låten, jag tror inte att Europa tar till sig den ensamma lilla flickan med gitarren om man inte kan Anna Bergendahls historia från Idol och framåt. Och när vi för andra året i rad skickar en person som sjunger som om hon har varm gröt i halsen, kanske Europa måste markera att det inte är något de gillar.
Men visst är det sorgligt att Sverige för första gången inte är i final i Eurovision, det är historiskt. Jag kan i alla fall stolt säga att jag inte var en av dem som såg till att det blev så. Anna fick inte min röst i svenska finalen!

1 kommentarer:

Studentskan sa...

Jag håller med. Håller helt med.
Både min sambo och jag sa "vad var det vi sa!! Hon kommer sitta och gråta där när hon kommer sist". Och det var väl ungefär så det blev...