onsdag 26 maj 2010

Om hur tyst det egentligen kan bli på en blogg...

Jättetyst tydligen, inte ett knyst har jag gett ifrån mig trots en härligt helg i goda vänners lag.
Nåväl, det är sånt som händer.

Men nu är man tillbaka i vardagen och hujedamig, imorgon är det dags för vägning nummer två på viktväktarna. Första veckan gick verkligen kalas medan denna andra vecka har gått käpprätt åt, ja ni vet var. Får säkert ta mitt straff på vågen imorgon. 9:30 står jag där! Håll tummarna och tänk på mig.

Funderade lite över en sak tidigare idag.
Minst en gång varje dag tänker jag ungefär såhär:
"Idag ska jag minsann börja göra min övningar. Sit-ups och armövningar med hantlarna. Jo, idag ska jag verkligen göra det och sen tänker jag göra det varje dag i en månad och se om jag ser någon skillnad. Bergis att man ser jättestor skillnad... Varje dag tänker jag göra det."

Om jag bara hade slutat tänka där, men ack nej, för då fortsätter det ungefär såhär:
"Tänk om jag hade börjat för en månad sedan. Då hade jag sett den där förändringen nu, fasen så bra det hade varit. Gud va dum jag är som inte började för en månad sedan, eller kanske två. Tänk om..."

Ja och så slutar det med att jag känner mig misslyckad för att jag inte började för en månad sedan och så börjar jag inte idag heller.
Men idag mina vänner. Idag börjar jag verkligen. På riktigt!

Over and out.
Och glöm nu inte att hålla tummen för mig imorgon bitti halv tio!

1 kommentarer:

Lotta sa...

Hej! Hoppas på bra utslag på vågen idag! Kan ju säga att du inte är ensam om de där tankarna du har. Det har vi nog lite till mans, jag i varje fall!
Tänk om...
Lotta