onsdag 7 januari 2009

Tillbaka till verkligheten

Det är möjligen så att kroppen blev så chockad när klockan ringde 5:50 i morse att den av bara det steg ur sängen utan att blinka. För det gjorde den. Den bara steg upp och klev in i duschen. Några timmar senare insåg den misstaget och blev dödstrött. I övrigt har dagen gått bra. Det var riktigt trevligt att komma tillbaka till jobbet och träffa alla kollegor. Och rätt som det är känns det inte som man har varit därifrån. Det är väl självbevarelsedrift antar jag.

Det gladde mig mycket att det fortfarande var ljust ute idag när jag åkte hem från jobbet klockan fyra. Vi går mot ljusare tider, det är en sak som är säker.

Nu skall jag bara slappa hela kvällen så det blir ingen träning idag heller dessvärre. Bara lite magövningar när Jinn kommer hem från sin innebandyträning.

Ha en fin kväll mina vänner
Cornelia

4 kommentarer:

Malin sa...

Hej =) Får hoppas att jag fattat detta rätt, att vi ska presentera veckans vägningsresultat under veckan. Jag fick en ganska bra början: -1,3 kg.. från 84,2 kg förra veckan till 82,9 kg denna vecka.

Eva Loppan sa...

Hej!

Visst går det fort att komma in i allt på jobbet fast man varit borta ett tag...Va kul det är att läsa dina matsedalar och träningsdagbok, man får matinspiration!

Ha en trevlig kväll
Kram Eva

P.s är det ok om jag lägger dig som favorit på min blogg:-)

Cornelia sa...

Eva Loppan: Verkligen helt OK. Lägg gärna upp mig som favorit.
Ha en trevlig kväll

Tjockisen sa...

Visst är det underbart att vi går mot ljusare tider, man blir så mycket gladare bara man får lite mer sol varje dag, ser fram emot våren och springa i den nyblommstrad skog :)
Peppkram