torsdag 5 februari 2009

Nämen....

... var tar tiden vägen??? Nu är det dags för vägning imorgon igen och var fasen tog denhär veckan vägen? Men tiden går ju fort när man har roligt sägs det så det bör vara positivt. Inga bilder har jag lagt ut från Friidrottsgalan och ingen meny och motion har jag publicerat. Skäms på mig.
Däremot har jag läst ALLA härliga kommentarer från er som vill hänga på en månad till med Rivstart och då är det ju klart att vi kör!!! Jag passar på att uppdatera listan på söndag så det syns vilka som vill hänga på ytterligare några veckor. Passa på att uppdatera era viktmål (om ni så önskar) i en kommentar så lägger jag in den informationen också. Hoppas jag kan göra det så tydligt som möjligt.
Nu har jag precis kommit upp från ett pass på gymmet (mäkta stolt är jag!) och skall ta tag i disken strax medan sambon lagar Chili con carne. Ikväll ser jag mycket fram emot favvo-programmen: Du är vad du äter och Lyxfällan.
Hoppas ni får en fortsatt bra dag.
Kram och pepp
Cornelia

15 kommentarer:

Malin sa...

Mitt mål till slutet av mars är - 10 kg, ganska rimligt mål tycker jag. =)

Maria sa...

HEJ! Ha en skön kväll ikväll! :)

yvva sa...

Jag stressade ihjäl helgen med vägning måndag (skötte mej men ändå) fredag blir fint.
Tacck för att du tar hand om oss 4 veckor till
Kram på dej

Yvonne sa...

Ja vad kul jag ska också kolla Du är vad du äter :-D

Trevlig kväll!

Tjockisen sa...

Slår nog på stort och sätter 15 kg som ål till slutet av mars (blir det sista söndagen i mars?) vore grymt härligt att komma så långt :) kram

Anonym sa...

Ska kolla på det jag med...kram

Anonym sa...

Hoppas du har haft en bra kväll. I morse var det dags för vägning igen och den här veckan har jag gått ner 1,9 kg. Så nu har jag gått ner sammanlagt 10,9 kg på 4 veckor. Mitt mål är att gå ner mellan 15 - 20 kg till den sista Mars. Får väl se om det kommer att lyckas men hittills så går det bara bra. Kämpa på nu!!!
/J

Angel sa...

Visst går tiden fort, fattar inte heller var den tar vägen. Här kommer mitt resultat denna vecka: minus 100 g...:D inget toppenbra resultat, men då jag har tränat så tror jag att det kommer att visa sig på andra ställen än vågen...hoppas i alla fall.

Ha en trevlig helg!
Angel

yllet sa...

-0,5 för mig denna v! jag står gärna kvar på -7 till sista mars!
kram!!

yvva sa...

Fredags vägning var toppen ;-)

114,9 = -1,3
Jag är lycklig, nu går det åt rätt håll igen, men skillnaden är att jag har promenerat en hel del denna veckan (det var nog motion som saknades)
Kram ha en bra dag

ulrika sa...

Jag håller med dig om att tiden går jättefort, vips så är veckorna över :o)
Hoppas vägningen går bra.
Jag har redan skrivit hur mycket jag vill gå ner och att jag är med på en månad till ;o)
Det är så enormt peppande att hålla ihop så här!

Heja heja!
KRAM tjejen du är suverän!

Anna sa...

Mmm, chili con carne och bra på tv lät inte helt fel! Ha en trevlig helg! KRAM

Maria sa...

Hej! Du får gärna uppa min data = -7kg -4.5 kg !! :) känner mig glad att äntligen få känna att det har släppt! :) me happy

Lena sa...

Jag kommer inte ihåg om jag har rapporterat veckans nedgång, det var i alla fall -1,5. Fram till sista mars vill jag totalt (inkl. de 14 jag redan skrivit) ha gått ner 20 kg.

Marita sa...

Jag vill gärna fortsätta ett tag till och nå mitt mål. -0,3kg denna vecka.Det går sakta men säkert iaf.//kram