torsdag 23 april 2009

Jag har sagt det förr och nu säger jag det igen

Jag är en dålig bloggare i veckorna! Tiden bara flyger iväg och det är ganska skönt att slippa sitta vid datorn när man kommer hem på kvällen och på jobbet är det inte tid för så många bloggpauser, man får vara glad om man hinner hämta en kopp kaffe och gå på toaletten. Twittrar kring min meny och motion gör jag dock desto flitigare här, ni ser också de senaste tre tweeds'en ute i högerkolumnen lite längre ner.

Så nu har det hunnit bli torsdag igen och vägning i morgon. Jag vågar inte hoppas på för mycket, det känns inte som att kroppen reagerar på samma sätt sedan jag började träna lite mer. Nog för att kläderna sitter lite annorlunda här och där men tyngden känns som densamma, det skall bli spännande att se. Jinn ställde sig på vågen igår och hon blev positivt överraskad i alla fall. Men hon har också vägning på fredagar så det var en fuskvägning, sådant sysslar ju inte jag med :-)

Tänkte bjuda på ett par smarriga bilder från veckan som gått...


Den här lilla godingen bad jag Jinn handla till mig till kaffet på fotbollen i söndags. Som ni er tog jag mitt förnuft till fånga och öppnade den aldrig, den ligger fortfarande oöppnad i min kyl.


Sol, en bra bok, ett glas vitt, lite mintkarmeller och lite nötter på balkongen i måndag... Nice!


En av de goda mintkaramellerna. Har ni smakat den blåa Marianne, herregud så god!!!

Ikväll blir det laxen, ett recept hämtat från GI-viktkoll. Och som sagt, imorgon vägning! Håll alla tummar. Kram och pepp

3 kommentarer:

Helen sa...

åh är den boken bra??? gillar hennes personlighet så mycket..
såg gott ut med dom karamellerna du.. men köper jag så äter jag hela påsen...
håller tummarna för dig imorrn på vägningen..dags för mig med ju... wohoo... får se hur det går.. fast smygvägde mig igår å det blev ett bra resultat.. ikväll ska jag färga håret brunt.. lägger in före å efter kort.. på min vanliga blogg.. vikten har ju en egen blogg nu den.. hoppas du inte missat den.. hihi.. kram

Nenny sa...

Håller tummarna för vägningen!
Kram

Lotta sa...

Det låter som mig. Jag har också väldigt lite med tid under veckorna men sedan ibland så kommer det lite tid och jag snabbar mitg att skriva lite granna på bloggen. Men under veckorna kännerjag också att jag vill vara med min nära här hemma när jag väl är här och inte bara sitta framför datorn.
Det jag dock har märkt är att man kan ta en liten kort stund på morgonen om man vill.
Ha det gott!
Lotta