tisdag 27 april 2010

Dag 3 av 43 - vilken underbar dag

För andra dagen i rad var jag i morse ute på promenad innan frukost. Bra gjort av mig säger jag och klappar mig själv på axeln.

iPod och tentaanteckningar på morgonpromenad

Efter det har vi varit nere på stan hos frissan och klippt lite toppar, fikat på Kullzénska och jag tog också vägen förbi Omsorgsförvaltningen för att hämta lite Lex Sara anmälningar till ett skolarbete.

I väntan på frissan, kaffe och lite tentaanteckningar...

Fikar på Kullzenska, ännu mer kaffe och tentaanteckningar..

Hela tiden följde som ni ser mina tentaanteckningar med mig. Det gäller att ha dem nära så man kan plugga lite när det finns tid över. Som nu på eftermiddagen till exempel när jag kunde sitta i linne på balkongen och plugga. Det går inte av för hackor. Men samtidigt som molnen kom och skymde solen... de gör ju det förr eller senare de rackarna... pallrade jag mig in till datorn för lite seriöst skrivande.

En liten text med reflektioner från gårdagens kommunfullmäktige. Utöver ren fakta måste jag bjuda på bilden av Emma min kära klasskompis som detoxar med hjälp av en form av äppeljucieliknande dricka i tvålitersflaska mitt under sittande möte. Ser det suspekt ut eller vad? Mer om detoxen på hennes blogg.

Emma och äppeldetoxen :-)

Nu är texten hur som helst klar och bloggen får sig lite text och bilder också innan jag ska ta hand om disken och sen äta lite korv stroganoff innan jag beger mig in till lilla puben och träffar Elin. En kompis till en kompis som också är nyinflyttad till Kalmar. Båda behöver vi lite kompisar och nu har vår gemensamma vän förmedlat kontakten och vi ska ses på after work. Trots att ingen av oss jobbar. Som det kan bli.

Ett glas vin kommer att slinka ner ikväll. Det är säkert. Frågan är om det blir rött, vitt eller rosé. Ännu en av livets stora frågor. Kram och pepp

2 kommentarer:

Maria sa...

Kul att du är på gång igen!!! Hejar på dig! Morgonpromenader är så jäkla bra, inte bara för vikt och motion utan för att man hinner gå igenom dagen också=) Perfekt för planerare som vi;) Kram

Suzan sa...

heja heja o vilken snygg ipod!