torsdag 30 april 2009

April månads sista inlägg

1 och ½ timme kvar av april månad. En fullspäckad vecka är till ända. Åtminstone ur arbetssynpunkt. Tänkte bjuda på en bild (här till vänster) där jag är redo för det lilla projektet som jag pysslade med i tisdags. Som sagt, mer info om det kommer lite senare i sommar.

Det blev ingen brasa för oss idag, ingen hemmalagad Thai-mat heller.
När maten skulle börja tillagas insåg vi att kycklingen vi skulle använda hade sett bättre tider och fick förpassa den till soporna och oss själva ut på stan för lite Thai på Moosehead på Lilla Torg istället. Tja, sämre kan man ha det en Valborgsmässoafton. Synd och klaga som Färjan-Håkan hade sagt.

Här kommer en bild från kvällen, jag ser inte ut att vara världens piggaste men jag bjuder på det då det i bakgrunden (till vänster) kan skådas en liten kändis... Ingen mindre än TV4:s egen politiska reporter Anders Pihlblad. Kanske mest känd för Schenströmaffären, om ni minns? Det var då han hade druckit alkohol med statssekreterare Ulrica Schenström.

Efter mitt kändisspanande på stan har jag försökt mig på att bli en del av Jinns Mario Galaxy värld (läs Wii) utan resultat. Nej inte helt utan resultat! Men inte med resultatet som var tänkt kanske. Mitt resultat efter 2 timmars kämpande var förutom handsvett och en stel nacke inte att jag hade kommit så långt i galaxen men däremot ilska och huvudvärk!

Imorgon bitti blir det hyfsat tidig uppstigning följt av vägning, mätning och fotografering innan frukost och packning. Därefter en runda i spåret innan vi gör oss i ordning och drar mot Ryssberget. Där stannar vi till söndag och det innebär med största sannolikhet att det blir ganska tyst här med tanke på avsaknaden av el i det lilla torpet. Möjligen kan det bli ett eller annat mobilt inlägg men det återstår att se hur täckningen är där uppe.

Ett vägningsresultat skall jag hinna med innan vi åker, men bilder och mått får jag nog vänta med till efter helgen.
Nu mina vänner är det dags att avsluta april månad. Det har varit en bra månad ur viktsynpunkt och även i allmänhet i livet kan jag tycka. Det känns som man går en ljus framtid till mötes trots allt. Och som för att kröna denna månad så fick jag idag hem bekräftelse på att jag klarade mina 1,5 poäng på Högskoleprovet. Tjoho!!!

På måndag är det dags för Vårruset här i Malmö, maj månad kan väl nästan inte starta bättre.
Ha en fantastisk helg allesammans så hörs vi på söndag igen.
Kram och GI-pepp på er

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej smalis, vilken fin sommaroutfit :)!
kram

Anonym sa...

Hej smalis, vilken fin sommaroutfit :)!
kram

Anne sa...

Ahaaa;)))
ser bra ut...